Для початківців, котрі обожнює кухнею, проте не хоче мати справу з бардак у кухонній зоні!

All general topics
Post Reply
RobbiPat

Для початківців, котрі обожнює кухнею, проте не хоче мати справу з бардак у кухонній зоні!

Post by RobbiPat »

Мені хочеться відкрити вам смішною ситуацією, яка пригодилася зі мною минулого тижня. Моя принцеса захотіла, щоб як кулінарний експерт приготувала один унікальне з нагоди великої події. Я, звісно ж, безумовно, взялася вишукувати ідею в інтернеті і... о боже!. Витратила аж 1.5 години свого життя, блукаючи із сайту до черговий кулінарний портал! Перші ідеї були надто складні, інші - зі справжніми дивними компонентами, ще кілька - із масою банерів. І раптом як же я вспомнила про існування цей портал й за 5 хвилинок відкрила - ідеальний варіант! Інструкція був настільки до безтями детальним, що в результаті навіть моя 12-літня помічниця спромоглася молодій підказати. В результаті наш тандем зробили ніби з журналу десерт, і він став справжнім відкриттям вечора. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ти вишукала настільки ідеальний рішення?"
Каталог сайтів
Post Reply

Return to “General”